Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Fondant taarten

 1. In verband met de bewerkelijkheid van deze taarten dient een bestelling uiterlijk 14 dagen van te voren binnen te zijn.
 2. Betaling geschiedt via vooruitbetaling via de bank, uiterlijk 7 dagen voor de afleverdatum, of na overleg contant bij afhalen.
 3. Alle prijzen zijn inclusief BTW én exclusief eventuele bezorging of borg.
 4. Bij grote bestellingen kan een aanbetaling worden gevraagd.
 5. Een bestelling kan tot uiterlijk 7 dagen voor de afgesproken afleverdatum worden geannuleerd. Bruidstaarten kunnen tot uiterlijk 14 dagen van te voren worden geannuleerd.
 6. Pies of Keek is een 'eenvrouwszaak' en behoudt zich derhalve het recht voor om bij ziekte reeds geplaatste bestellingen te annuleren.

Algemene voorwaarden Traditionele taarten

 1. Bestellingen dienen minimaal 3 dagen van te voren binnen te zijn en kunnen tot 2 dagen van te voren geannuleerd worden.
 2. Betaling geschiedt via vooruitbetaling via de bank, uiterlijk 2 dagen voor de afleverdatum, of na overleg contant bij afhalen.
 3. Alle prijzen zijn inclusief BTW én exclusief eventuele bezorging of borg.
 4. Pies of Keek is een 'eenvrouwszaak' en behoudt zich derhalve het recht voor om bij ziekte reeds geplaatste bestellingen te annuleren.

Algemene voorwaarden Workshops

 1. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een bevestiging of de gewenste datum nog beschikbaar is.
 2. Indien dit niet het geval is zal ik een alternatieve datum voorstellen.
 3. Zodra u een bevestiging heeft gekregen voor deelname aan een workshop dient u uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de workshop het volledige cursusbedrag over te maken.
 4. Pas na ontvangst van uw betaling is uw deelname definitief.
 5. Indien u na inschrijving wilt annuleren dan kunt u dat via de e-mail doen en dient u rekening te houden met de onderstaande punten:
  • annuleren tot 2 weken voor aanvang van de workshop is kosteloos.
  • annuleren tussen 1 en 2 weken voor aanvang van de workshop: u ontvangt 75% van het door u betaalde bedrag retour.
  • annuleren tussen 0 en 6 dagen voor aanvang van de workshop: u ontvangt 50% van het door u betaalde bedrag retour.
  • annuleren op de dag van de workshop: u ontvangt geen cursusgeld retour.
 6. Het minimaal aantal deelnemers aan een workshop is 6 personen. Mocht dit aantal niet worden gehaald dan kan ik de workshop in goed overleg verplaatsen naar een andere datum.

Algemene voorwaarden webshopartikelenDeze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Pies of Keek en van toepassing op al onze producten,diensten en leveringen.

Afwijkingen op deze voorwaarden zijn alleen geldig indien, anders schriftelijk is overeengekomen tussen Pies of Keek en de klant.PrijzenAlle prijzen zijn in € (euro), inclusief BTW (21% of 6%) en exclusief eventuele verzendkosten.

De prijzen zijn gebaseerd op prijzen van materialen, sociale -, fiscale lasten, invoerrechten en vrachtkosten, welke gelden op het moment van aanbieding.

Indien deze prijzen door prijsstijging van grondstoffen, materialen, hulpmaterialen, onderdelen, vervoerskosten, assurantiepremies, fiscale lasten, invoerrechten, valutakoersen e.d., sinds de datum van aanbieding een verhoging hebben ondergaan is Pies of Keek gerechtigd de prijs die overeengekomen is te verhogen.LevertijdenArtikelen op voorraad, worden binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling aangeboden bij een door u gekozen pakketservice, tenzij u ervoor gekozen heeft de bestelling af te willen halen (Zie punt: Bestelling afhalen).

Er wordt contact met u op genomen via de e-mail voor een afspraak

Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar, mocht het echter niet mogelijk zijn om het artikel binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling aan te kunnen bieden aan een pakketservice, dan stellen wij u direct op de hoogte.

Wij zenden artikelen niet na, uw bestelling wordt in 1x verstuurd.

Mocht het onmogelijk zijn om bestelde artikelen binnen 30 dagen te leveren, dan heeft u de mogelijkheid de bestelling van desbetreffende artikelen te annuleren.Bestelling afhalenHet is alleen mogelijk om de bestelling af te halen op afspraak, via e-mail: piesofkeek@home.nlVerzendkostenPies of Keek, maakt voor verzenden gebruik van diverse pakketservices.

Verzendkosten komen voor rekening van de klant.

In het bestelproces worden de verschuldigde verzendkosten gemeld.

Een artikel met een klein volume kan op verzoek via brievenbuspost verzonden worden.

Artikelen die hier buiten vallen worden verzonden als pakketpost.

Brievenbuspost is voor risico van de klant!BetalenDe betaling dient te geschieden voor levering, hetzij contant, hetzij via bankoverschrijving.

Na ontvangst van de betaling gaan wij over tot levering.

De betaling dient binnen 10 werkdagen te zijn voldaan. Mocht binnen deze termijn niet aan de betalingsverplichting zijn voldaan dan vervalt de bestelling en wordt de koopovereenkomst ontbonden.RetournerenOp alle aankopen geldt de wettelijke zichttermijn van 7 dagen.

Dit houdt in, dat de klant, zonder enige verplichting, het recht heeft binnen 7 dagen de artikelen, in originele verpakking retour kunnen sturen.

Deze artikelen mogen uiteraard niet gebruikt of beschadigd zijn.

Echter dient de klant wel aan alle voorwaarden voor terugzending te voldoen.

Ruiling of retournering van eetbare producten is niet mogelijk

Retourneren en/of ruilen is alleen mogelijk als er voorafgaand contact is geweest via de e-mail.

De kosten voor het retour sturen komen voor rekening van de klant.

Na ontvangst van het geretourneerde product en onze goedkeuring over de staat van het product, ontvangt u van het Pies of Keek een Tegoed/Cadeaubon, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen.PrivacyDe door u beschikbare persoonsgegevens worden uitsluitend door Pies of Keek gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.Klachten en opmerkingenPies of Keek streeft naar een snelle afhandeling van uw bestelde producten. Mocht u klachten of opmerkingen hebben over uw bestelling mail ons dan op piesofkeek@home.nl.

Afwijkingen van foto`s, kleuren foutieve prijsmeldingen etc. kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding